”Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille ja mielen vapaus ja mielen vapaus.” Tämä Irwin Goodmanin tunnetuksi tekemä laulu vastaa aika pitkälle omia ajatuksiani onnellisuudesta.

Kukaan ei ole aina pelkästään onnellinen. Kaikilla meillä on hetkittäin omat pienet ja suuret murheemme. Elämä kuljettaa myös meitä poluille, joita emme koskaan uskoneet kohtaavamme. Kuitenkin uskon, että onnellisuus on ihmisen sisimmässä tai sitten sitä ei ole. Läheisten hyvinvointi määrittää eniten sisäistä levollisuuttani. Pienikin aavistus siitä, että jokin on pielessä, saa onnellisuustasapainoni järkkymään.

Päädyin pe 6.10.2023 esitettävään Perjantai-dokkariin. Sillä ei ollut alkuvaiheessa nimeä, mutta loppukuvauksissa nimi sitten kietoutui onnellisuuden ympärille. Katsokaa ja miettikää, mistä teidän onnellisuutenne muodostuu.

Yle Areenassa voitte nähdä livelähetyksen pe 6.10. klo 16.30, jossa dokkari esitetään ensimmäisen kerran ja istun paraatipaikalla studiossa. Onnellisuudesta on juttelemassa eräs julkisuuden henkilö. En tiedä vielä, kysytäänkö minulta mitään, mutta tiedän, että sanattomaksi tuskin jään ja jännittämään en sinne lähde! Dokkari esitetään samana iltana myös klo 21.05 Yle TV 1:llä, jos ette ehdi livelähetykseen.

Onnellista syksyä juuri sinulle, MarjaNimet%C3%B6n.jpg