" Elämän tarkoitus ei selviä etsimällä vaan oppimalla ".

 

 

Jaa -a.. Eikö tämä elämän koulu siis lopu koskaan ? Tuntuu, että lyön päätä seinään vuosi toisensa jälkeen - oppimatta virheistäni... Apua - tänä vuonna täytän 50 ja mieli on kuin teinillä.

 Nyt jo edesmennyt tuttavani, joka vei hautaan salaisuuden, joka on liittynyt elämääni todella kauan , totesi "Ollapa tämä elämänkokemus ja 30 vuotta ikää vähemmän " :). Niinpä, alan kallistua samalle kannalle, vaikka sinällään olen ikäni kanssa sujut.. Paljon olisi voinut tehdä toisin tai jättää tekemättä, mutta toisaalta - olen toiminut kulloisenkin järkeni pohjalta - en kadu !

Tällä Ravun herkkyydellä, tunteiden palolla, itsepäisyydellä ja intuitiolla varustettu persoona kun olen, mietin joskus, että olisiko ollut helpompaa syntyä joksikin muuksi horoskooppimerkiksi ? Varautunut ja järkevä, harkitsevainen Kauris?  Vallaton,vikkelä ,iloitteleva Vesimies? Herkkä mutta määrätietoinen, oikutteleva Kalat? Itsekäs, tarkka, omistushaluinen Oinas? Jukuripää, tunteita panttaava Härkä? Kaksosen salaperäiset kaksi puolta? Rohkea, päämäärätietoinen, sinnikäs Leijona? Järjestelmällinen, organisoiva,  pedantti Neitsyt? Ailahtelevainen,oikeudenmukainen Vaaka? Intohimoinen, oikukas, arvaamaton Skorpioni?Valloittava,huumorintajuinen, vapaudenkaipuinen Jousimies?

 

Paljonhan tuo rimpsu yleistää ja raapaisee vain pintaa: merkki kuin merkki  - kaikilla on se sisin minuus - johon joko päästää jonkun kurkistamaan - tai sitten ei. Minä olen turvassa nyt kuoreni sisässä ; panssari lienee paras sana juuri nyt. Rapu- minä pakittaa tai kiitää - välimuotoa ei ole... Tämä pätee niin asioihin kuin ihmissuhteisiinkin.

 

Mielessäni on kolme isoa pähkinää nyt, kun vuosi vaihtuu.. Aion viedä ne kaikki finaaliin tämän alkavan vuoden kuluessa - yksi kerrallaan . Löysässä hirressä roikkuminen vie Ravulta elämänilon ja siitä tämä Rapu ei aio tinkiä :)

 

TOIVON TEILLE KAIKILLE ONNELLISIA, ROHKEITA TÄHTIÄ VUODELLE 2012 - MERKKIIN KATSOMATTA :)

 

Love Marja.