Hei rakkaat lukijat !

En ole teitä unohtanut enkä jäänyt Nizzaan vaikka kieltämättä toinen viikko olisi tehnyt terää :)

Perjantaina 15.5.2015 Nizzassa oli ihanan aurinkoista mutta tosi tuulinen päivä. Vietimme viimeisen rennon lomapäivän ihan aurinkoa ottaen, pakkaillen, kokaten ja toisiamme naurattaen mitä tyhmemmillä jutuilla :) Reetta valitsi viimeiselle ostosreissulle leveähelmaisen mekon ja sitä sitten neljä naista piti helmoista kiinni kun tuuli riepotteli Reettaa miten sattui eikä kenellekään jäänyt epäselväksi minkälaiset alushousut rakkaalla kuopuksellani oli ! Onneksi oli...

Viimeisistä ostoksista tuli niin muhkea kasa tavaraa että kaikki pelkäsivät painorajojen paukkuvan ! Eikä suotta...

Naurettavaa mutta olin tilannut matkan Nizzaan ja vasta lauantaina ehdimme koko kaupunkiin :) Ympäristössä kun asuimme, ja sieltä teimme reissuja jäi itse Nizza harmillisen vähälle...  Sillä siellä ne vasta parhaat kaupat löytyivät ! Nyt oli jo tosi miettiminen jokaisella miten selviämme lentokoneeseen :) Kentän puntari sitten kertoi tylyn totuuden: Minun piti purkaa lähes koko laukku ja vaatteita puettiin kaikkien päälle ja viinoja vaihdettiin laukusta toiseen ja Sirpa joutui sanomaan jäähyväiset ihanalle kenkälaatikolle josta hän ei toipune koskaan...

Turvatarkastus oli hauska: minun eväät olivat syömättä ja toisin kuin Suomen päässä, en saanut ottaa niitä lentokoneeseen... Siispä söin ne koko kansan nähden turvatarkastuksessa ja kun muut vielä naurattivat voitte kuvitella kuinka nopeaa ja siistiä se oli nielemisvaikeuden omaavalle matkustajalle :):):)

Lentokoneeseen meitä paimensi lauma lentokenttävirkailijoita mutta siitäkin huolimatta onnistuimme hajaantumaan ja tekemään viimeiset tax free -ostokset, sillä seurauksella että koko lentokoneellinen ihmisiä odotti meitä jo koneeseen ! Invahan otetaan aina ensin koneeseen ja vähän vauhdilla se sitten tapahtuikin :)

Lentomatka oli taas naurettavan lyhyt ja viihdytimme toisiamme Tarot -korteilla ja maistuvilla eväillä.. Siis kenellä oli, kenellä ei. Sailan kymmenen tuntia lämmennyt herkkuleipä herätti kaikissa hilpeyttä estetiikallaan :):):) Harmi että siitä ei tullut valokuvaa !

Hymyt hyytyivät hetkeksi Helsinki-Vantaalla kun oli aika siirtyä omaan pyörätuoliin... Sitä pyörätuolia ei nimittäin löytynyt mistään ! Olihan meillä päätuki ja jalakset mutta vaikka kuinka luotan avustajien kekseliäisyyteen olimme vähän puulla päähän lyötyjä miten pääsisimme Keski-Suomeen. Asiaa ei yhtään auttanut että hämillinen pursori sanoi että minun nimeäni ei löydy koko matkustajaluettelosta ! Eli olin jotenkin jäänyt huomaamatta -  joka ei minun kyseessä ollessa voi pitää paikkaansa !

Siinä sitten istuimme mukavan lentokapteenin kanssa ja mietimme minne koneen gerosiini riittää :) Puolen tunnin kuluttua tuolini ilmestyi leveästi hymyilevän ja ilmeisen helpottuneen virkailijan toimesta :) Kaikki hyvin ja kolea Suomi toivotti meidät tervetulleiksi !

Automatka Keski-Suomeen kesti yli neljä tuntia ja ainoa asia mikä siitä jäi mieleen oli, kun Reetta huusi innoissaan: "Tuolla on aasi" ! (Hän oli siis nähnyt hirven, tiesin sen katsetta nostamatta sillä tunnen lapseni :) )

Paljon on ehtinyt tapahtua tässä välissä mutta olen taas Helsingissä, nyt kahden viikon kuntoutusjaksolla !

Palaan parin viikon päästä mutta loppuun sanon että Nizza oli ehdottomasti yksi parhaista lomakohteistani !11324138_10205587990516905_1940635191_n.