Hei rakkaat lukijat!

Olin viikon blogitauolla, koska juuri kun aioin vetäistä henkeä, löysinkin itseni jo vaikka minkälaisten tapahtumien keskiöstä!

Turha tässä on kakistella - omaa napaani saan kaivella, itsehän kalenterini suunnittelen :) Jyväskylän ammattikorkeakoulun luentoni fysioterapian, toimintaterapian, hoitajien ja kuntoutuksen ohjauksen kolmannelle vuosikurssille + opettajille oli syksyn odotetuin: sainhan puhua upeille nuorille, joille halusin välittää positiivisuutta ja tsemppiä heidän tuleville työvuosillensa :) Nuorten kiitokset ja halaukset ovat aina paras kannustin eteenpäin luennoitsijana: olin taas otettu 90 minuutin herpaantumattomasta kuuntelusta! Kiitos JAMK <3   Kuva: Heidi-Johanna RannosIMG_20161026_101545.jpg

Olin menossa kahden Enkelini kanssa "haistelemaan tuulia" Helsingin Kirjamessuille. Helsingin päässä maalaiset alkoivat navigoimaan..Iida-Marian uudehko kännykkä sai tulikasteensa: se peijoona puhua sönkötti amerikanenglantia!! ´" Ensimmäinen liittymä to Raetaepaiheintai "(Ratapihantie) .. ja niin edelleen... Siinä menetti järkensä koko tipulauma ja kiersimme meille niin tuttua Messukeskusta kuin kissa kuumaa puuroa - osumatta hotellin parkkitaloon..

Sirpan maalaisjärjellä sinne sitten osuttiin ja Iida totesi: "Onneksi ei jääty metron alle.." Seurasi sekunnin hiljaisuus ja repesimme!! Harvemmin Messukeskuksen liepeillä metro jyrää..

Kirjauduimme melkoisen tavaramäärän kanssa hotelliin: Iida oli kuin kantojuhta- tuskin nenänpäätä näkyi ja Sirpa kopsutteli korkokengillään minun ja Sepon kanssa... Iidan huumoria koeteltiin myös hississä, jossa seisoimme eräänkin tovin, kunnes muistimme, että sehän toimii hotellin avainkortilla. Olipa ihana päästä huoneeseen :) Muhkeat kaksi sänkyä odottivat Sirpaa ja minua ja sitten oli Iidan...tämä... (ei tästä sen enempää)

14962408_957178067719747_676722672_n.jpg

Kirjamessuilla emme ehtineet olla montaa tuntia, mutta kaikkialla vilisi julkkiksia ja hulina oli melkoinen! Kustantajani Myllylahden osastolla tapasin tuttuja ja aina niin ystävällisen kustantajapariskunnan (Niina With ja Lassi Junkkarinen).

14886355_10209083688067159_656719432_n.j

Sitten iski nälkä!!! Iidan jalat olivat muussina ja minulla särki hyvin purtuja hampaita. Kirjakasan kanssa raahauduimme hotellille, mutta Sirpaa ei näkynyt missään... Kun sitten illan tullen pääsimme porukalla ravintolaan syöminen mielessämme, oli meluinen ravintola täynnä kuin Turusen pyssy. Päätimme ottaa ruoat huoneeseen ja näinhän siinä kävi:

14914543_10209083688027158_615150926_n.j

Jos me haluamme ruoan huoneeseen, me totta vieköön syödään se huoneessa!!! Hyvääkin mokoma oli...

Jotenkin nukutun yön jälkeen Iida ja Sirpa lähtivät ensin aamupalalle. Ennen puolta kymmentä he saapuivat "pommin" kanssa huoneeseen: olin Iidan kanssa telkkarissa :) Aamusydämellä, tämä ohjelma esitettiin jo neljännen kerran!

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/02/26/aamusydamella-erityista-elamaa 

Herranjestas minkälainen viestitulva siitä alkoi! Koko tulomatkan Helsingistä Sirpa näpytteli kännykkään vastauksia ja Iida valitsi kaukoviisaasti kuskin osan! Pimeällä on hirveän helppoa ja hauskaa sekä tulkata että näpyttää viestejä... Ei se ajaminenkaan ehkä ihan ilman silmiä tapahdu :)

Kotona aloin kirjakauppiaaksi, sillä moni halusi ostaa Häivähdyksiä-erityinen elämäni- kirjan suoraan minulta. Myyn sitä mielelläni jouluun saakka hintaan 20€ sähköpostiosoitteestani: marjakorh@gmail.com

Tuskin olin saanut kaikkia kirjoja lähetettyä, kun kustantajani julkaisi kevään 2017 uutuuskirjat: http://www.myllylahti.fi/myllylahti/uutiset/114-kevaeaen-2017-julkaisuohjelma

Mitä siitä seurasi, voitte vain kuvitella <3

Riittäisivätkö nämä asiat synninpäästöksi, kun en ole ehtinyt kirjoittaa blogia? :)

Monin miettein, Marja :)