En varmaan koskaan saa itseäni täysin ymmärretyksi siinä asiassa kuinka paljon nautin nykyisestä, muiden silmissä "rajoitetusta" elämästäni :) Eikä minun tarvitsekaan vakuuttaa ihmisiä: riittää kun sisäinen hyvän olon kutkutus ja ilo siivittävät elämääni!

Itse asiassa, olen ollut jännän äärellä halvaantumisestani lähtien: joka ikiselle päivälle on riittänyt haastetta ylittää itsensä. Enemmän kuin melkein mitään rakastan projekteja ja haasteita, joissa saan venyttää sekä fyysisiä että henkisiä voimavarojani äärimmilleen. Varoittelijoita ja epäilijöitä riittää aina riesaksi asti, mutta Korhosen vaunua ei pysäytä mikään silloin kun jotain TODELLA haluan.

Ja minähän haluan, jatkuvasti :) En halua monien tavoittelemaa megajulkisuutta, mutta en pahastu siitä, jos minut tunnistetaan, niin kauan kun se ei häiritse elämääni. En havittele myöskään rikkautta: minä elän henkisesti rikasta elämää, enkä ravaa luennoilla dollarin kuvat silmissäni. Tämän voivat todistaa kaikki yhteisöt, jotka minut ovat tilanneet. Raha ei vaan ole minua varten: isäni ja veljeni varmaan nauravat taas ääneen, sillä mitään finanssineron piirteitä minussa ei koskaan ole ollut havaittavissa :)

Nuorisoni hyvinvointi on minulle ykkösprioriteetti, siinä osaan olla suunnitelmallinen, mutta mitään omaisuuden haalijaa minusta ei koskaan tule! Yhä enemmän minua on jo vuosia kiehtonut tavaroiden luovuttaminen - elämän pelkistäminen. Onko se tämä ikä kun alkaa tiedostaa, että se mitä jälkeeni jätän mieluiten, ei ole luksusjahti ja ulkomaanosake, vaan hyvät muistot (toivottavasti) jälkipolville itsestäni...

Haluan kirjoittaa, kirjoittaa, kirjoittaa.. Kirjat jäävät elämään jälkeeni - kirjoissani sykkii sydämeni ja mieleni laulaa! Jos tunnet kirjani - tunnet minut. Kirjan kansi (ulkokuori) ei kerro oikein mitään. Toivon, että ihmiset muistavat minut jostain paljon syvemmästä ja sielukkaammasta sanomastani: rakastamisen tärkeydestä! Se on tatuoitu sydämeeni <3 Jos et usko, tässä vinkki:

kirjakuva.jpg


Lokakuussa kaikki kohdaltani muuttui.. Rakastuin Elämään <3 Marja

19437356_10211297819339057_8786527414994