Kaikkea saa tehdä, kaikkea pitää tehdä. Kaikkia ovia täytyy tempoa, kaikkia kuita kurkotella. On vain yksi ehto , elinehto: Värisevää sielua ei saa tallata”.

(Tommy Tabermann)

 

 

 

Tommyn mukaan kolmella sanalla pärjää tässä elämässä : Kiitos, Anteeksi ja Rakas…Täytyy vain kaihomielin todeta, että moni tuon allekirjoittaa, mutta moniko noudattaa? Nuo kolme pientä sanaa voisivat siirtää vuoria ja tehdä tästä maailmasta paremman paikan elää – jos ne tulisivat jokapäiväiseen käyttöön…

 

Kai minutkin ammutaan, kun uskallan moista julistaa ! Mieleeni tulivat heti ammutut rauhan ”aktivistit” John Lennon ja Mahatma Gandhi, Martin Luther King…Niin väärät kohtalot – niin turhaan.

 

Tästä kaikesta ja suhteellisen rankasta henkilökohtaisesta kesästä 2010 pitää vain oppia: Anteeksianto – mitä siinä voi hävitä ? Fiksu pyytää vaikka turhaan anteeksi, mutta älä anna unen tulla, ennen kuin riita on sovittu. Vihanpito on NIIN turhaa. Tätä olen lapsilleni jo pienestä toitottanut ja siinä mielestäni onnistunut Nauru.

 

Kiittää voisin itsekin enemmän, sillä syitä kiitokseen vilisee päivittäin – meillä kaikilla! Päivän päätteeksi muistan kyllä kiittää JOKAISESTA PÄIVÄSTÄ, sillä tänä kesänä olen konkreettisesti läpikäynyt vuoden 2004 helvettini, mm. teho-osastolle ja osastolle tulvineen postini myötä. Aivan järkyttävää luettavaa ovat lasteni kirjeet. Niistä tulviva rakkaus ja tsemppaaminen todella pitivät minut hengissä…Kiitos te ystävät, jotka uskaltauduitte sielu sykkyrällä kirjoittamaan minulle – sillä niistä kirjeistä paistaa pelko ja hätäännys, mitä nyt tulee tapahtumaan?

 

Rakas.. se kaunein sana <3. Sekään ei kulu käytössä. Joten JOS rakastat – sano se Nolostunut...

 

Ravun kuoresta putkahtanut Kesämarja, rakkaudella <3

thumb_1280666444.png