Simulaattorikuulumisia !

 

JIHUU…  ja pitkä huokaus…

-         kävelysimulaattori saapui eilen ti 24.3.2009 Saarijärvelle.

-         tänään ke 25.3.2009 se asennettiin Keski-Suomen Kuntoutuspalvelun tiloihin (täällä se tunnetaan ” Jumppatupana”)

-         tänään alkoi paikallistasolla nimen äänestys ”rakkaalle lapselle”…

-         nimiehdotuksia tuli n.25 – läheltä ja kaukaa. Semifinaaliin lähti 16 nimeä, joiden ehdottajien henkilöllisyys on VAIN minun tiedossani! Semifinaaliin yltäneet nimiehdotukset näet tämän päivän saarijarvelainen.fi – lehdessä.

-         Esiraati (K-S:n Kuntoutuspalvelun henkilökunta) valitsi 3 finaalinimeä, joista nyt äänestetään : 1. SISU-STEPPI , 2. VOLKKERI , 3. TEHO-TANELI.

-         Ensi viikolla koulutetaan henkilökunta laitteen käyttöön.

-         Kävelysimulaattorin ”ristiäis”-  ja vihkiäistilaisuus pidetään 15.4.2009 Jumppatuvalla vain läheisten läsnä ollessa klo 14-15 (tila on rajallinen) ,MUTTA heti klo 15 alkaa AVOIMET OVET kahvitarjoiluineen, jonne toivotaan ihmisten tulevan tutustumaan laitteeseen!

-         ”ihkut” Heini ja Pentti Hietanen lupautuivat ristiäisiin kummeiksi! Näin ympyrä sulkeutuu – Hietasten ja Klaus Thomassonin ”Rakastan Elämää” – konserttihan käynnisti koko hankkeen reilu vuosi sitten…

-         n. 60 000 euroa hankkeeseen tässä vaiheessa upposi JA SIITÄ NÖYRÄ, SYDÄMESTÄ KUMPUAVA LÄMMIN KIITOS TEILLE YSTÄVÄNI JA TUKIJANI !!

-         P.S Seuratkaa tiedotusvälineitä huhtikuussa…

Tässä riemua vuosi sitten Hietasten ja Klasun menestyskonsertin tunnelmissa ... vieressä yksi rakkaista entisistä oppilaistani :).

 

ILOLLA , INNOLLA JA RUTISTUKSIN  Marja