Musiikki on ollut aina osa elämääni. Minua ei kiinnosta siinä mielessä kenenkään musiikkimaku, että minun pitäisi sanoa pitäväni jostakin artistista tai yhtyeestä koska joku muukin tykkää. Musiikilliset valintani ovat hyvin henkilökohtaisia.

Kun hurahdan johonkin artistiin, siihen liittyy koko paketti: musiikki, lyriikat, persoona, taidot ja jokin tarina, joka koskettaa tuossa artistissa juuri minua. Minua ei kiinnosta pätkääkään ylimielisyys, "diivailu", rahastaminen ilman panostusta eikä niiden arvojen levittäminen menestyksen varjolla jotka sotivat omiani vastaan. En myöskään kovin helposti julista "inhoavani" jotain artistia, jota epäilen jonkun lähelläni oleva "fanittavan". Miksi tuottaisin mielipahaa? Musiikkiskaalani on lisäksi todella laaja - mutta keikkavalintoja pitää tehdä! Keikka- ja konserttiliput tietysti maksavat, mutta: en juo, en polta, joku ostaa kalliin vaatteen tai kausikortin lätkämatseihin, teatteriin whatever...  Näissä asioissa minun mielipiteeni on juuri yhtä oikea tai väärä kuin kenen tahansa. Makuasioista on edelleenkin täysin turha kiistellä. Upeaa, että tarjontaa löytyy laidasta laitaan!

Niin. Torstaina 27.9.20 olin buukannut epähuomiossa kolme Enkeliä aamuvuoroon! Yleensä heitä on yksi sekä aamu- että iltavuorossa. Nyt oli kuitenkin puheterapia-aamu ja se pidetään Keuruulla. Kolmas "vahinkoEnkeli" osui kuin nenä päähän: klo 12 (juuri terapian loppumisen jälkeen) alkaisi lipunmyynti suosikkini, brittiläisen poptähden Ed Sheeranin Suomen heinäkuiseen megakonserttiin, joka on osa "Divine" maailmankiertuetta. Olin jo vuosi sitten vuodattanut harmistuksen hikikarpaloita yrittäessäni etsiä Euroopasta sopivaa keikkakohdetta. Invalippujen puuttumattomuus romutti kuitenkin haaveeni.

Tein tarkan toimintasuunnitelman lippujen saamiseksi, sillä tiedossa oli, että tuurista riippuen joko saan tai en saa himoitsemiani lippuja.

Puheterapia meni täysin ohi, niin sähköinen oli tunnelma terapiahuoneessa: minä jännitin koko kehollani niin että koko pään seutu oli kireä kuin viulunkieli. Jakelin hermostuneena itsestään selviä ohjeita ja Enkelit olivat asemissa: alussa kolme heistä soitti puhelimella lippupalveluun ja yksi läppäri siinä ohessa

yritti saada netistä lippuja. 12:03 tärähti tyttäreni riemastunut viesti: "Sain liput"! Otsasuonet pullisteli, kun pyysin Enkeliä viestimään: "Miten onnistuit"? "Mä vaan menin nettiin ja näpytin liput"kuului vastaus.

JUST! Siinä kohtaa en olisi ehkä saanut Vuoden Äiti-palkintoa, sillä en ehtinyt tuntea kuin hiipivää epäuskoa: netti pyöritti vain samaa virttä: odota- olet jonossa.. Enkelit soittivat lakkaamatta lippupalveluun ilman tulosta..

12:15 sydän takoi hurjasti, sillä arvasin että kyse on enää minuuteista! Syysmyrskyn seassa välähti hetkellinen aurinko suoraan sivuikkunasta ja päätin uskoa ja toivoa loppuun asti. Näppärät Enkelini laittoivat soiton lomassa myös netin lipunvaraukset kännyköihin  taustalle päälle. 12.20 netti tärppäsi! Kädet vapisten Enkelit keskittyivät yksissä tuumin täyttämään tietoja ja maksamaan lippuja. Maksu oli vielä kesken, kun nettiin tuli tieto: Lipunmyynti on loppunut!! Vatsasta kouraisi... Maksu lähti, mutta ilmoitusta lipusta ei kuulunut...

Ilmoitus saapui aikanaan ja neljä rättiväsynyttä naista lähti hyvin hiljaiselle paluumatkalle. Hymyilin varmaan koko matkan: 60 000 lippua oli myyty loppuun 20 minuutissa :)

Ed Sheeran sai pikavauhtia uuden konsertin Suomeen jättikysynnän vuoksi. Liput tulevat huomenna 1.10. myyntiin. ONNEKSI ei tarvitse toistaa lipputhrilleriä!

Nyt luen vaan lehtiä, kiitollisin mielin:

http://Keikkajärjestäjän mukaan Sheeranin megashow Malmin lentokentällä myytiin loppuun ennätyksellisen nopeasti, kun liput tulivat myyntiin torstaina. Sheeran esiintyy myös ti 23. heinäkuuta järjestettävässä konsertissa, jonka liput tulevat myyntiin lokakuussa. Loppuunmyyty keikka on päivää myöhemmin keskiviikkona 24. heinäkuuta. Järjestäjä uumoilee, että tuplakonsertista voisi tulla jopa Suomen historian kaikkien aikojen suurin konserttitapahtuma. Järjestäjä odottaa, että toinenkin konsertti myydään loppuun ja kahden päivän aikana Sheeranin keikoilla käy 120 000 ihmistä. Fullsteam Agencyn promoottori Rauha Kyyrö on tyytyväinen lisäkonsertin varmistumiseen.

http://Torstaina myyntiin tulleen Divide-maailmankiertueen ensi kesän konserttien liput vietiin käsistä ympäri Eurooppaa, ja esimerkiksi Tanskan Odenseen eilen julkaistu lisäkonserttikin möi välittömästi loppuun. Kuuntele alta Sheeranin hittibiisi Shape of You.

https://www.youtube.com/watch?v=JGwWNGJdvx8

rumba_01_18_2017esseet_edsheeran-800x598