Tulossa on super kiireinen toukokuu. Ihan oma vika ja kuuluu luonteeseeni, että en kieltäydy, jos luentokutsu käy. Päätin ottaa vapusta ilon irti: suunnittelin vappuviikolla tekeväni kolme uutta luentorunkoa ja kaksi niihin sopivaa Power Pointia. Vapun aattona en ehtinyt mitään muuta kuin aloittaa, etsiä sijaisia ja yllättäen tulla tupsahti kaksi uutta luentoa toukokuulle. Työlistat olen tehnyt jo aikapäiviä sitten toukokuulle. Sain sen päivän kuluessa pyöräytettyä työlistan tosi sekaisin, mutta niin vaan olin Enkeleitä häiriköiden saanut tulkin ja kaksi avustajaa varattua luennolle. Kaikki eivät välitä esiintyä, joten joskus on vaikea löytää kaikille sopivia aikoja. Kiitänkin Enkeleideni joustavuutta <3

Vappupäivä koitti ja ilmoitin riemuissani luennon tilaajalle, että heidän toivepäivä onnistuu. Samaan aikaan sairaslista lisääntyi ja koko päivänä en saanut muuta aikaiseksi kuin etsin sijaisia. Kikka kolmosella lopulta illalla asia ratkesi. Mutta: luennon tilaajalta tuli viesti, että sovittu päivä ei onnistukaan...

Sain vielä yhden päivän, eli häiritsin taas Enkeleitä ja heidän myötävaikutuksellaan sain päivän muutettua.

Torstai-päivä oli vihdoin se päivä, jolloin tekisin edes yhden luennon valmiiksi, kirjoittaisin sähköposteja ja katsoisin Power Pointeja sekä viestisin "rästiviestejä" Jäin kolmeksi tunniksi yksin ennen kuin iltasijainen saapui. Juuh.. sillä siunaamalla kun aamuavustaja lähti, tietokoneeni sekosi ja sulki itsensä...Istuin kolme tuntia sulkeutuneen näytön edessä pystymättä liikkumaan tai viestimään. Ensin meinasi suututtaa, sitten nauratti. Mietin rauhassa runkojani. Ajatus siirtyi perjantain kevätkarkeloihin, joita tunsin tarvitsevani rentoutuakseni.

Yö meni tehokkaasti hammasta purren, niin että hampaan lisäksi aamulla oli pää ja korva kipeä. Ärsytti, sillä jouduin perumaan jumpan, jota rakastan. Päätin nukkua pari tuntia, jotta pääsen kevätkarkeloihin. Puolelta päivin mittari näytti 35,1. Juuh - en sitten lähtenyt rentoutumaan..

Päätin olla kekseliäs ja lähetin avustajan edustamaan itseäni. Jäin sänkyyn katsomaan Netflixiä. Kappas, kahden tunnin kuluttua ruutuun ilmestyi teksti: " Jatkaaksesi katselua PAINA tätä nappia". Juuh, en sitten nähnyt telkkariakaan :)

Lauantain koittaessa PÄÄTIN tehdä luentorunkoja. Enkelin kanssa rupatellessa vierähti monta tuntia. Mukavaa. Siirryin koneelle ja alkoi kuulua ryske ja pauke: Pakastimen ovi oli jäänyt joku päivä auki!! Avustaja puunasi pakastinta ja pelasti, minkä saattoi. Suljin korvani tyynen rauhallisesti ja kirjoitin omissa maailmoissani runkoja.. Nyt ne ovat valmiit!!!

Tuli vähän lunta tupaan, mutta mitä sitten? Pahempiakin asioita tapahtuu.. Ja onpahan vappu taputeltu :)

Marja, tired but happy..index.jpg