Suomessa ihmisen keskimääräinen elinikä on noussut viime vuosina ja nousee edelleen. Asiaan vaikuttavat monet asiat. Meillä ihmisillä on erilaisia lähtökohtia ja kohtaloita elämillemme. Uskallan silti väittää, että ihmisen omalla tahdolla, sisulla ja päättäväisyydellä on perustavaalaatua oleva merkitys omalle elämälle.

Kaikilla tulee elämässä eteen tilanteita, jolloin meidän yksin tulee sisällämme päättää, minkä suunnan otamme elämässämme. Joskus näyttää, että on vain huonoja vaihtoehtoja. Niin luulin ensin minäkin v. 2004, kun heräsin teho-osastolla ja kuulin että taistelen hengestäni. Lisäpiristystä ei antanut tieto, että en enää koskaan liiku tai puhu itse.

Muistan kuinka kaikki tuntui unelta tai vitsiltä. Huonolta vitsiltä.

Kuitenkin, yksin miettiessäni puntaroin vaihtoehtoja ja minut valtasi joku alkukantainen raivo. Halusin  näyttää koko maailmalle, että minun elämällä on vielä paljonkin annettavaa! Sisu nosti päätään.

Nyt kun kaikesta on kulunut yli 14 vuotta, tunnen rakastavani jäljellä olevaa elämääni kiihkeästi! Jos olisin valinnut helpoimman, eli luovuttamisen tien ihan karmii ajatus mitä kaikkea pahaa tai surua olisin tuottanut heille, jotka minua rakastavat? Lisäksi elämässäni on tapahtunut uskomattomia ihmeitä yksi toisensa jälkeen. Saamaani ylenpalttista rakkautta, iloa ja hyväksyntää haluan jakaa edelleen teille, jotka mietitte elämänne tarkoitusta...

En edelleenkään odota, että asiat tarjoillaan minulle hopealautasella. En odota ulkopuolista "pelastajaa" elämäni tämän hetken kysymyksiin. Tahdon itse ratkoa oman elämäni kulloisetkin risteyskohdat. Omaa sydäntä kuuntelemalla ja negatiivisuutta vastustamalla se on AINA onnistunut <3 Minä pystyn!

P.s jääkää kuulolle <3, Marjanature_love-88046.jpg%21d.jpg