Olen iki-onnellinen juuri nyt, että uskaltauduin kirjoittamaan esikoisteokseni "Häivähdyksiä - erityinen elämäni". Tuo kirja muutti elämäni, pysyvästi. Uskallan sanoa että pysyvästi, sillä se voimaannutti ja voimaannuttaa minua tavalla jonka tiedän kantavan pitkään :)

Olen saanut yllätyksen toisensa jälkeen: vuoden keskisuomalainen-titteli tipahti syliini kuin pommi ja siitä on seurannut kaikenlaista ihanaa, josta tässä nyt kerron, jotta ymmärrätte, jos blogini ei aina ilmesty kuin nakutettuna! Kaikki yllätykset ovat olleet positiivisia, tässä niistä ensimmäinen:

Sain huikean hienon mahdollisuuden Virtain Marttisen Nuorisokeskukselta seuraavasti :10516789_936282206383935_739253086225609

Pääsen oikeasti töihin! Minä, 100:n prosentin invalidi, työkyvyttömyyseläkkeellä, puhe- ja liikuntakyvytön :) Arvatkaapa, olenko taas ennakkotapaus ja kuinka uskottavalta tämä verottajalle kuulostaa! Puhetilaisuuksiin on nimittäin pyydetty hyvinkin erilaisiin tilaisuuksiin, erilaisten yhdistysten, ym. toimesta ja minähän rakastan esiintyä vuorovaikutuksellisissa tilaisuuksissa !Lisäksi se tunne, että minua ovat hyvät enkelit ohjanneet ihmisten tykö - jotka arvostavat osaamistani - on huikea! Kiitos <3 !

Oman jännityksensä pariin seuraavaan viikkoon tuo kaksi varsin mielenkiintoista Helsingin reissua :)

Sain kutsun Saarijärven omalta kansanedustajalta Mikael Palolalta tulla tutustumaan Eduskuntaan ja täysistuntoon. Palola on sosiaalivaliokunnan jäsen ja arvostan todella tätä elettä, kuuluuhan kirjani moni viesti juuri hoito- ja hoiva-alalle. Teen vierailusta oman blogikirjoituksen, kun ehdin.Joka tästä haluaa jotain poliittista repiä, ilakoikoon ihan keskenään: edustan enkelipuolueen sivuhaaraa, mottonani "Arvostan fiksuja , kohteliaita ihmisiä ja ajattelen ihan omilla aivoillani" :)

Tästä viikon päästä on uusi seikkailu: lähden kera enkelten kohti Pasilan studioita ja Aamusydämellä- ohjelman nauhoituksiin! Siitä tuskin paljastan muuta kuin mitä perästä telkkarista näkyy :) Tiedän kyllä jo nyt, että ilman kommelluksia Helsingistä tuskin palaamme :) Enkelit eivät petä koskaan! Tällä kertaa en tosin halua sammua raitiovaunun raiteelle ihan niin lähelle lähestyvää raitiovaunua. Siis autolla...

Kirjani sai sydämeni väpättämään viimeksi tällä viikolla: 10952237_10205121106002348_1867865709_o.

Tarkempi tarkastelu osoitti, että olen koko maakunnan kirjastoissa kärkipäässä lainatuimpien kirjojen joukossa... Jussi Valtonen on Finlandia- voittaja, joten en valita :) Neljäs painos on tulossa helmikuun alkupuolella, varausjonot ovat pitkät kirjastoissa ja nyt tammikuussa ratkeaa myös, saanko Häivähdykset myös äänikirjaksi. Toivon sitä sydämestäni, sillä niin paljon on sitä kyselty...

Varsin puuhakas kevät on tulossa, vielä kun pääsen koulukiusaamisen kimppuun! Pidän teidät ajan tasalla ja toivon, että edelleen annatte tukeanne ja apuanne näissä pyrkimyksissäni. Uskallan kiittää jo etukäteen! 

Lämmöllä, Marja