Hellurei lukijani!

Tuntuu reilulta kertoa missä mennään, kun lähes päivittäin saan kyselyitä: "Koska uusi kirjasi ilmestyy?", "Koska voin tilata kirjasi?" jne..

Viime kesänä sain pakkomielteen kokeilla jotain uutta, tehdä fiktiivisen kirjan ja kirjoittaa kerrankin kirjan joka ei perustu minun vammautumiseeni. Halusin kirjoittaa omana itsenäni ratsastamatta ainutlaatuisella kohtalollani.

En ole dekkaristi - en osaa tai halua sukeltaa rikoksen maailmaan vaikka katselen esim. televisiosta toimintaelokuvia.  Edelliset kirjani kustantaneen Myllylahden talliin kuuluu monia upeita dekkaroitsijoita, joita ihailen. Kuitenkin, itseni tuntien valitsin itselleni sopivan aiheen: rakkaus. Tunnistan itsessäni pehmeitä arvoja, joiden kautta uskon tekeväni osuuteni tämän kylmän maailman tulevaisuuden eteen. Käsikirjoitus koostuu selkeästä tarinasta, mutta ohessa lukijalle heitetään mietittäväksi varsin kinkkisiä mietteitä, joita lukija voi omantuntonsa kanssa pohtia...

Kirjana käsikirjoitus olisi n. 130-140 sivua korjauksineen ja lisäyksineen. Pienoisromaani on sen genre, ehkä.

Tein kässäriä ihan valtavalla latauksella, kävin kolme kertaa sitä Lapissa työstämässä, piirrätin siihen kuvia ja tammikuussa tehdessäni kirjan loppuhuipennusta tunsin palaneeni loppuun. Pistin tekeleeni eri kustantajille. Olen keskittynyt nyt kaikkeen muuhun kuin kirjoittamiseen. Jostain syystä kässäri imi voimani niin totaalisesti,että en ole jaksanut työstää sitä kuin kaksi kertaa. Ja mikä hassuinta, rakastuin tähän kolmanteen tuotokseeni jotenkin erityisesti... Puutteellinen, mutta veikeä. Näen siinä todellista itseäni enemmän kuin edellisissä kirjoissani.

Sitten se MUTTA... Kustantajat ovat olleet "suurella mielenkiinnolla" lukemassa tuotostani mutta toistaiseksi kenenkään kustannusohjelmaan se ei ole yltänyt. Harmi. Tiedän että tykkäisitte siitä <3 Ehkä jätän sen perinnöksi lapsilleni ja kirjoitan jonkin muun kässärin - tai sitten en? Vain tunteella pystyn kirjoittamaan, itseäni en voi pakottaa!

Jatkan luentoja niin kauan kuin minua jossain kaivataan!

Ihanaa kevättä meille kaikille <3 Marja49686265_1746137368826148_22991606027418