Kuinka tulla toimeen ihmisten kanssa

 

Näitä lueskelen ja yritän muistaa


1. Pidä kielesi kurissa; sano aina vähemmän kuin ajattelet. Se, miten sanot asian, on tärkeämpää kuin se, mitä sanot. Eli tämä on ihmisen ”lukemista” – muista, kenelle voi sanoa mitäkin.

2. Ole kitsas lupausten antamisessa, mutta kun niin teet, muista että Luottamusta Luodaan Lupausten Lunastuksella. Mikä luvataan – se tehdään.

3. Käytä jokainen eteesi avautuva tilaisuus saada toiset kiinni tekemästä asioita oikein. Kiitä hyvästä suorituksesta. Kiitos kantaa ja rohkaisee !

4. Ole kiinnostunut muista, heidän perheistään ja harrastuksistaan. Anna ihmisen tuntea sinun silmissäsi itsensä tärkeäksi henkilöksi. Et ole maailman keskipiste : osoita kunnioitusta toistenkin elämien tapahtumille.

5. Ole iloisella mielellä. Älä anna pienten kipujesi, huoliesi ja pettymystesi muodostua taakaksi ja rasitteeksi sinua ympäröiville ihmisille. Turhan valittajia ei jaksa kukaan!

6. Pidä mielesi avoimena. Keskustele, älä kinastele. Voit olla eri mieltä olematta epämiellyttävä. Tyhmä mielipide ei tarkoita, että olet tyhmä ihminen Klink Klink (raha).

7. Anna hyvien puoliesi puhua puolestaan. Kieltäydy keskustelemasta jonkun toisen paheista. Katkaise huhuilta siivet. Juoruaminen on ajan väärinkäyttöä parhaimmillaan. Säälittävää, jos juoruilu on elämän sisältö !

8. Huomioi toisten tunteet. Toisen kustannuksella nauraminen ja hänen nolaamisensa loukkaa syvästi ja pysyy kohteen mielessä pitkään. Tunneäly on upea lahja!

9. Ole kyselemättä liian innokkaasti sinulle kuuluvan kunnian perään. Tee parhaasi ja ole kärsivällinen. Unohda itsesi, ja anna toisen muistaa. Niin menestys maistuu paljon makeammalta. Hyvä palkitaan aina aikanaan!

POSITIIVISTA SYKSYÄ YSTÄVÄT !Marja.