Kun joudun ahtaalle elämässäni – saan aina jostakin valtavat voimat läpikäydä kuluttavan prosessin. Voimaantuminen on rankka ja uuvuttava prosessi. Kun koko maaliskuu oli minulla täynnä henkistä kipuilua, johtuen monista eri syistä  - tunnen vieläkin uupumuksen rippeet harteillani. Ei ollut voimaa eikä intoa tarttua kynään ja kirjata synkkiä mietteitäni.

Kun tunnen, että minuuteni rippeitäkin vielä yritetään talloa – herää minussa jokin hyvin myrkyllinen ilkeä eläin… Olenko TODELLA näin ala-arvoinen olento tässä maailmankaikkeudessa, että ylitseni voi kuka vaan ”normaalina” itseään pitävä talloa ? Tapanani ei ole levittää omaa kurjuuden tunnettani teille rakkaat lukijat. Siksi kerronkinvain syyn, miksi olen pysytellyt taka-alalla.

Haluan  kiittää ihmistä, joka luotettavuudellaan ja hauskalla ”hulluudellaan” kannatteli minua läpi tämän loputtoman talven.

Lämpimin miettein Marja :)

 

Nyt on kevätkausi aloitettu ilon ja loistavan konserttielämyksen myötä, josta tsiljoonasti kiitän Pentti Hietasta, Jyrki Anttilaa ja Tomi Metsäketoa (Tuliset Tenorit 9.4.2013).

IMG_6951-normal.jpg