Turha tätä on enää pantata. Lauantaina 30.1.2016 klo 16 Hietasen laulava perhe (Pentti, Heini, Iina, Roosa) pitävät Saarijärven Monitoimitalolla konsertin, jonka tuoton he ohjaavat minun ja Enkelten luentoauton ostoon.

Sovitusti Vehon sponsoroima Mersu Citan sai jatkokuukauden vielä tammikuuksi <3 2016. Olen ikikiitollinen Veholle: Mersulla olen huhtikuun puolesta välistä tähän hetkeen pörrännyt n. 16 000 km ympäri Suomea. Olen pitänyt luentoja, yleisötilaisuuksia, seminaareja ja miljoona kouluvierailua eri asteilla teemalla "Erilaisuuden kohtaaminen ja koulukiusaaminen" - myös aikuisopiskelijoille. Varsinkin yläkoulun tilaisuuksiin sain mukaani presidentinkin huomioiman "Mustikka-Oscar" Taipaleen, jota sekä  nuoret että vanhat ihailevat. Tiimi Marja, Enkelit & Oscar syntyi luontevasti :)

Vuosi on ollut ihan uskomattoman hieno. Tarinani, siis elämäni käänteet saavat ihmiset miettimään elämän monimuotoisuutta ja ymmärtämään oman elämänsä ainutlaatuisuuden <3. Koululaiset taas kuuntelevat hiiskumattoman hiljaa tunnillani, kyselevät usein jo tunnin aikana askarruttavia asioita. Koska oppitunti on niin lyhyt, jaan heille tunnin lopussa pienen nimettömän kyselyn kiusaamisesta. Lapun lopussa  on tilaa avoimille kysymyksille. Opettaja lähettää nipun minulle ja vastaan opettajan sähköpostiin - joka kysymykseen :) Kysymyksien tulva on loputon...Enkelit auttavat: minä vastaan, enkeli kirjoittaa vastaukseni.

Niin , syys-lokakuussa tajusin, että kalenteri alkoi täyttyä jo ensi vuoden varauksista ja autosta ei ollut tietoakaan!Silloin rakas, hyväsydäminen serkkuni Heini Kivimäki-Hietanen pisti PIENEN, viattoman viestin: "Miten olisi autokonsertti"? Siitä käynnistyi sellainen draivi, että pois alta!

Asiaan liittyen Enkelit, Oscar, minä ja kuvaaja Joonas Rinne pidimme pikapalaverin, jonka tuloksena melkein kahdessa viikossa syntyi videomme Marjamatkalla, joka enteilee tulevaa :):

https://www.youtube.com/watch?v=uPZP6db4mhw

Samaan syssyyn tuli julisteiden suunnittelu, lippujen suunnittelu ja painatus, julisteiden painatus + alkulevitys, yhteydenotot lehtiin, konserttitilin avaus, lipunmyyntipisteiden varustelu, kokonaiskirjanpito, lupa-asioiden selvittäminen, äänentoiston metsästys, tilan neuvotteleminen..

Nyt kierrän vielä kolmet joulumyyjäiset kirjojeni kanssa, koska niitä kysytään: la 12.12. Äänekoski (Oscar mukana!), su 13.12. Karstula ja 20.12. Ylöjärvi (Oscar mukana!).

Hietasen perhe tekee monimuotoista hyväntekeväisyyttä. He olivat v. 2008 laulamassa täpötäydessä Monitoimitalossa tälle seutukunnalle omaa kävelysimulaattoria, viime vuonna pitämässäni kirjan julkistuskonserteissa he lauloivat ihan täysille saleille hyväntekeväisyyttä Lastensairaalan hyväksi. Nyt 30.1. 2016 klo 16 konsertin aloittaa saarijärveläisten nuorten bändi Four of Hearts: Joonas Rinne, Reetta Pöntinen (oma kuopukseni), Aarne Ahvenainen ja Petrus Nuotio. Sitten päästetään Hietaset irti! Väliajan kahvit kuuluvat lipun hintaan - samoin arvonta, jonka pääpalkintona on kylpylävuorokausi kahdelle :)

TIEDÄN jo nyt, että ilta tulee olemaan ainutlaatuinen <3 Siksi liput laitettiin jo joulumyyntiin.

Enkelit ja Oscar ovat kanssani pääjärjestäjät, mutta tulen tarvitsemaan paljon auttavia käsiä ja jalkoja, sillä oletusmäärä on noin 800 kuulijaa! Ihmisiä on tulossa ympäri Suomen!!

Nyt päästään joulun jälkeen aloittamaan valmistelut täydellä höyryllä!

Miljoonasti TERVETULOA <3

Marja, Enkelit ja Oscar


P.s seuratkaa lehtiä :)MARJAMATKALLA_juliste_nettiin.jpg