Kirjoitan tätä naurulihakset krampissa.

Ehkä olen jotenkin lapsenmielinen, mutta olen nauttinut sydämeni kyllyydestä eilisen ja tämän päivän niin hulvattomasta komiikasta, että tätä muistelen vielä mummonakin! Mikä parasta, tämä  ei ole ollut mitään maksullista stand-up komiikkaa vaan 4,5 vuotiaan ilopillerin vierailu.

Kaikissa lapsissa on jotain söpöä, mutta Hän onnistuu olemaan komea, söpö ja suloinen yhtäaikaa. Kyllä sukat pyörii jaloissa Hänen touhuja seuratessa ja etenkin juttuja kuunnellessa <3

Lapsille en ole kummajainen. Koska emme ole Hänen kanssa hetkeen tavaneet, näki kuinka aivot tekivät töitä Hänen arvioidessa alussa voiko minun kanssa höpsöttää. Legopaketti vei ensin voiton. Nähtävästi Hänen lempipizza mursi viimeisetkin ennakkoluulot: pikku-jalat alkoivat potkia minua pöydän alla. En ollut ensin huomaavinanikaan. Potkut kovenivat. Nostin katseeni, nyökkäsin ja hymyilin Hänelle. Voi rakas minkä hymyn sain osakseni <3 Yhteys oli luotu!

Syön soseutettua ruokaa , johtuen kieleni halvauksesta. Päätin herkutella muiden mukana. Avustaja pisti astiaan mokkapalan, kaatoi kahvia päälle ja "mössäsi" mokkapalan, jotta pystyn sen nielemään.

Kahvi kimposi väärään kurkkuun kun ruskeasilmäinen kultakimpale tokaisi:

- Aikamoista sotkua. Saatiin uusi resepti!

Kirjaintaulu kiinnosti mielettömästi ja pian se oli kädessä. Hän tokaisi:

- Se on nyt opettelun paikka! Kohta tauluja oli kaksi päällekkäin.. "Tuplatulkkausta".

Pääsin Hänen mukana aivojumppaan (hurjia jumppataiturointeja) , avaruusmatkalle, pelasimme Hänen heitellessä noppaa Trivial Pursuitia ja nappulatkin siirtyivät kätevästi kuin itsestään. Hänen mukaansa on ollut "aikamoinen fiilis"..Illalla tosin Hän ihmetteli:

- Miten pääsit sänkyyn? Tikapuillako?

- Menen kahdeksalta nukkumaan,  ei tällä kertaa IHAN toteutunut. 22.30 kuului lirkutus vielä vierashuoneesta :) Aamu valkeni varhain ja kaurapuuro soseella teki kauppansa. Kysyin harjoitellaanko taas taulua? Hän lappoi puuroa, huokasi ja sanoi:

- Mitäköhän tästäkin taas tulee?

Hän lähti makkararetkelle vaeltamaan minun vihertävät uimalasit ja iloa repussaan :)

AIKAMOINEN FIILIS! Kiitos rakkaat <3

P.s Lasten silmin elämä on yhtä seikkailua!index.jpg