Nyt se on todistettu: kyllä mykkä neliraajahalvaantunutkin lähtee karjuen lähes lentoon, kun tarpeeksi inspiroiva asia tulee eteen :)

Suomen Leijonat ovat tarjonneet niin taidokasta ja kutkuttavaa jääkiekkothrilleriä koko menneen viikon, että nyt ovat kirjailija Korhosen blogipaukut ihan lopussa! Olen rytmittänyt koko elämäni Leijonien otteluiden mukaan. Kirjan kirjoittaminen ei kyllä kestä monia lätkän MM-turnauksia peräkkäin: olinhan itse mielialapelaaja aikanaan lentopallossa, salibandyssa ja sulkapallossa. Nyt tuo fiilispohjainen suoritus yrittää siirtyä kirjan kirjoittamiseen.

Nousen joka ikinen aamu varhain, korjaan edellispäivän kirjoituksiani ja pusken tekstiä orjallisesti, kunnes sen päivän tavoitteeni on valmis. Samalla on menossa itselleni tärkeät videokuvaukset. Kuvaus tehdään  Joonas Rinteen taitavalla ja hienovaraisella johdolla. Teemme pitkään harkittua videota kokonaisliikunnastani. Haluan todistaa epäilijöille, että halvaantuneen fysioterapia voi olla sekä tehokasta, monipuolista ja hauskaa. Joonas on itse 10-kertainen nuorten juoksun SM-kultamitalisti tappomatkoilta, joten Joonas tietää kehonkielestä luultavasti kaiken tarvittavan. Videosessiot on jouduttu sovittamaan jumppiini, joten tuntuu, että päiväni ovat minuuttiaikataulutettuja. Videointiin joudun keskittymään tosissani, sillä pienikin herpaantuminen heikentää suoritusta, olenhan halvaantunut, jolla yhteys aivoista lihaksiin on mysteeri.

Suomen Leijonien tähän MM-turnaukseen latasin isot odotukset ja siksi joka otteluun on pitänyt itsekin latautua etukäteen, jännittää rystyset valkoisina summerin soittoon saakka ja jälkipuintia piti viimekin yönä työstää kolmeen asti.

Luotan Leijoniin, mutta kirjoittamiseen, jumppavideointiin ja matseihin keskittyminen alkaa tuntua! Matsijännitys loppuu tänään. Menin lupaamaan jotain ekstraa videointiin jos Leijonat venyvät kultaan.. Viimeinen videointi on huomisaamuna...

Kirjoittaminen jatkuu ties minne asti, mutta tavoite on asetettu ja sitä kohti naputan! Leijonien tavoite on asetettu MM-kultaan. Täytyy sanoa, että harvoin olen luottanut joukkueeseen niin paljon kuin nyt Leijoniin. Paras mahdollinen yhteisenki ja omaan tekemiseen luottaminen huokuvat näistä Suomipojista. Odotan iltaa mielenkiinnolla ja suurella sydämellä. Suomi tarvitsee näitä Leijonakuninkaita nostamaan kansallista itsetuntoa.Suomen_j%C3%A4%C3%A4kiekkomaajoukkueen_t